Prijs voor Karina Holla

Mime koningin Karina Holla heeft op 1 april 2015 het Luc Boyer Wisselvoorwerp ontvangen uit handen van Irene Schaltegger, vanwege haar grote staat van dienst en betekenis voor de mime. Het wisselvoorwerp is een doorgeefprijs voor mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de mime of het mimeonderwijs in Nederland. Het voorwerp werd overhandigd in de grote theaterzaal van de Theaterschool na afloop van een voorstelling die Karina Holla samen met studenten aan de mime opleiding heeft gemaakt.

 
Karina Holla is tijdens Theater Na de Dam op 4 mei te zien met haar voorstelling Fremd-Körper in Frascati, Amsterdam. Fremd-Körper (oorspronkelijke titel ‘Jacke wie Hose’) – naar het levensverhaal van Ella Gericke – gaat over overleven in een verscheurd Duitsland, geteisterd door nazisme en de Tweede Wereldoorlog. 
Kijk hier voor voorstellingsinformatie