Spinvis te gast in Carré

Op 4 mei 2016, 71 jaar na de bevrijding, ontmoet de gevierde acteur Nasrdin Dchar in de piste van Koninklijk Theater Carré artiesten van zeer uiteenlopende pluimage. Een van die artiesten is de gevierde muzikant Spinvis.

Spinvis is de eenmansband van Erik de Jong die in 2004 de Zilveren Harp won, een aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent. Ondertussen heeft hij acht albums uitgebracht. Samen met hem maakt Nasrdin Dchar voor deze nationale herdenkingsavond de eenmalige voorstelling ‘Voor ik vergeet’ met verhalen, muziek en gesprekken waarbij de pijnlijke vragen niet geschuwd worden.

Om kaarten te bestellen voor deze avond in Koninklijk Theater Carré, klik hier.

Nacht Na de Dam
Na afloop van de voorstellingen in de theaters komen dit jaar theatermakers en publiek bij elkaar op het toneel van Carré voor een bijzondere overgang van 4 naar 5 mei. Met muziek, gedichten, gesprekken en een bar gaan we samen van herdenking naar bevrijding. Ieder jaar weer met bijzondere gasten. Deze editie met onder andere Eric Corton, Meral Polat, Spinvis en Sabri Saad el Hamus.

Klik hier om kaarten te bestellen voor Nacht Na de Dam.