Nasrdin en Spinvis bij Koffietijd!

Afgelopen donderdag waren Nasrdin Dchar en Spinvis te gast bij Koffietijd. Daar gaven ze een preview van de eenmalige voorstelling Voor ik vergeet, die op 4 mei om 21:00u. in Koninklijk Theater Carré speelt. Nasrdin las een stuk van de tekst voor, waarbij hij muzikaal werd ondersteund door Spinvis. Loretta Schrijver was in ieder geval ontroerd!

Klik hier om het fragment terug te kijken of klik hier voor de hele uitzending.

Over ‘Voor ik vergeet’
Op deze avond, 71 jaar na de bevrijding, ontmoet de gevierde acteur Nasrdin Dchar in de piste van Koninklijk Theater Carré de muzikant Spinvis. Zij bundelen hun krachten met o.a. de Anatolische zangeres Gülseven Medar, ‘meester op de ud’ Mohamed Ahaddaf, leden van het Nederlands Kamerkoor en Gilad Nezer, de voorzanger bij de Liberale Joodse Gemeente Amsterdam. Samen maken ze speciaal voor deze Nationale Dodenherdenking de eenmalige voorstelling ‘Voor ik vergeet’. Een persoonlijk en muzikaal verhaal via het Carré van toen naar de wereld van nu.

Nasrdin Dchar: “Ik vind het een grote eer om onderdeel te mogen zijn van Theater Na de Dam in Carré. Het geeft me de kans om samen met het publiek in alle eerlijkheid na te denken over de woorden ‘Opdat we niet vergeten’. Misschien zijn we meer vergeten dan we zouden willen.”
Bestel hier kaarten voor de voorstelling.