Geef je op: Jongerenprojecten

In de  jongerenprojecten van Theater Na de Dam interviewen jongeren ouderen over de oorlog in hun stad. Op basis van deze interviews wordt er onder leiding van een regisseur een (locatie) voorstelling gemaakt. Dit jaar zijn er door heel het land – van Sittard tot Groningen en van Den Haag tot Arnhem – 26 jongerenprojecten.

Wil je meer weten over de projecten of je opgeven voor een project bij jou in de buurt? Stuur dan een e-mail naar hanna@theaternadedam.nl . Hieronder kun je lezen welke steden een jongerenproject hebben.

Alkmaar
Amsterdam-Centrum
Amsterdam-Oost
Amsterdam-Nieuw West
Amsterdam-Noord
Amsterdam-Zuid
Arnhem
Assen
Breda
Den Bosch
Den Haag
Dordrecht
Enschede
Gouda
Groningen
Hoorn
Leeuwarden
Leiden
Middelburg/Vlissingen
Rotterdam
Sittard
Sneek (Friesland)
Utrecht Centrum
Utrecht Wijk
Weesp
Zwolle