Jon van Eerd als Hanns Eisler

Jon van Eerd vertolkt op 4 mei de rol van de Duitse componist Hanns Eisler in Eisler On The Go. Hij wordt bijgestaan door een sterrencast van zangers onder begeleiding van het New European Ensemble. De muzikale rode draad wordt gevormd door indringende songs en kamermuziek van Marc Blitzstein en Hanns Eisler.

Jon van Eerd:  “Heb je veel komedie gespeeld, dan denken ze er vaak niet aan om je voor iets anders te vragen. Ik geniet ervan mensen een vrolijke avond te bezorgen, maar het is zo nu en dan goed je inhoudelijk te verdiepen en een andere kant van het vak te pakken.”

Lees hier het hele ANP bericht terug.

Eisler On The Go is een coproductie van KamerOperaProject,  New European Ensemble en Theater Na de Dam.
Meer informatie over Eisler On The Go en het bijzondere randprogramma in het Compagnietheater: www.theaternadedam.nl/voorstelling/eisler-on-the-go/

 

Deze voorstelling speelt ook om 3 & 5 mei en heeft een bijzonder randprogramme met onder andere een workshop, een lezing en muziek. Bekijk de website van het Compagnietheater voor meer informatie.