Vrijwilligers gezocht: 4 mei gastheer of -vrouw in het theater

Voor de negende editie zijn we weer een mooi programma aan het maken, met o.a. Een oefening in Verzet in Carré: een eenmalige muzikale theateravond over de betekenis van verzet en het belang van dwarsliggers, toen en nu – geregisseerd door Koos Terpstra met onder anderen Harm Edens, Paul de Munnik en Andre Manuel. Dionne Verweij werkt met haar collectief Sir Duke aan de voorstelling Hatta & de Kom, dit is het vervolg op Anton & Anton dat vorig jaar tijdens Theater Na de Dam werd gepresenteerd. En ook zijn er dit jaar zelfs vijf jongerenprojecten in Amsterdam! Een programma waar we vol verwachting naar uit kijken!

Op deze volle avond is de hulp van vrijwilligers onmisbaar. Daarom nodigen we jullie bij deze uit je als vrijwillige gastheer of -vrouw op te geven en ons publiek welkom te heten in de theaters van Amsterdam. Uiteraard bezoek je dan ook – gratis – de voorstelling. Opgeven kan alleen of in duo.

Wie zoeken wij:

– je bent 16 jaar of ouder;
– bent niet bang om mensen aan te spreken;
– hebt een representatief voorkomen;
– bent beschikbaar op 4 mei van 18.00 tot 23.00 uur, in Amsterdam.

Zo ziet de avond van 4 mei eruit voor een gastheer of -vrouw:

– De informatie bijeenkomst is op 4 mei van 18.00-19.00 uur in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond (Nes 45, 1012 KD Amsterdam) – inloop vanaf 17.45 uur.
– Daar krijg je van ons: een Theater Na de Dam tasje met alles wat je nodig hebt. Na afloop mag je het tasje houden.
– We zorgen dat je op tijd (uiterlijk 19.00 uur) op pad kunt, zo ben je op tijd bij het theater en/of een herdenking.
– Na afloop zien we je graag bij Nacht Na de Dam in de Stadsschouwburg vanaf 23.00 uur (inloop is mogelijk tot   23.45 uur) – uiteraard is toegang voor jou gratis.

Lijkt het je leuk om voor 1 avond onderdeel te zijn van deze theatermanifestatie? Geef je voor 30 april op bij Vyne via vyne@theaternadedam.nl