Theater Na de Dam in de media

Nu we steeds dichterbij 4 mei komen, neemt de mediadrukte toe! Op 1 mei was Pierre Bokma te gast bij Pauw om te praten over de voorstelling De dans ontsprongen, naar het verhaal van Eva Eger en Josef Mengele. Bekijk hier het fragment terug.

Daarnaast verscheen vandaag een prachtig artikel in De Volkskrant door Annette Embrechts; ”De Jongh en Bokma eren op 4 mei in Carré de ‘ballerina van Auschwitz’” Klik hier om het artikel te lezen.

Ook diverse radioprogramma’s besteden aandacht aan Theater Na de Dam. Zo waren Lars Brinkman en Johan Fretz op 1 mei te horen bij
June tot Twaalf bij NH Radio. Brinkman en Fretz werken momenteel beiden aan nieuwe voorstellingen die op 4 mei in Amsterdam te zien zijn. Männerbund van Brinkman is te zien in Frascati en De stad is niet veranderd is te zien in het Compagnietheater.

Daarnaast was Dorien Haan, maker bij het jongerenproject Om de hoek in Alkmaar, te gast bij het NPO Radio 5 programma Volgspot. In deze voorstelling vertellen Alkmaarse jongeren het verhaal van de plaatselijke Lindenlaan tijdens de oorlog.