Adres Onbekend

Over de voorstelling

Dat ook woorden daden kunnen zijn, ja zelfs doden, wordt onontkoombaar duidelijk gemaakt in het theaterstuk Adres Onbekend.

De Joodse Amerikaan van Duitse afkomst Max Eisenstein en zijn vriend Martin Schulze hebben een kunstgalerij in San Francisco. Wanneer Martin terugkeert naar Duitsland onderhouden de beide vrienden een levendige briefwisseling. Het verhaal neemt een dramatische wending wanneer Martin in de ban komt van Hitler en diens Nazi-ideologie. Wanneer de zus van Max in de problemen komt in Berlijn en Martin, ondanks de smeekbeden van Max, weigert haar te helpen, neemt Max op subtiele, maar zeer doeltreffende manier wraak!

Een wereldberoemd theaterstuk naar het boek van Katherine Kressmann in de vorm van een dubbelmonoloog die een huiveringwekkend beeld schetst van het opkomende nazisme in Duitsland.

Met verpletterende slagkracht en meeslepend vertolkt door Huib Rooymans en Hans van Veggel. Een uniek koppel dat met het uitbrengen van deze voorstelling een grote wens in vervulling ziet gaan.