Connects

Met de jongerenprojecten geeft Theater Na de Dam al sinds 2012 meer inhoud en diepgang aan de herdenking. Met Theater Na de Dam Connects heeft Theater Na de Dam een nieuw online platform ontwikkelt waarmee deelnemers aan de jongerenprojecten en het publiek ook buiten 4 mei met elkaar verbonden blijven.

Connectors
Theater Na de Dam is op zoek naar jonge Connectors die dit samen met onze organisatie willen vormgeven en opzetten. Als TNDD Connector ben jij het die de brug slaat tussen de deelnemers aan de verschillende jongerenprojecten. Daarnaast ben je de spin in het web die actief de Theater Na de Dam jongeren community, de organisatie van Theater Na de Dam en het publiek met elkaar verbindt. De jongeren van TNdD Connects vormen samen de redactie van een online platform waarvan zij de content en vorm zelf bepalen. Om dit te realiseren krijgen zij verschillende workshops op het gebied van content maken.

Gedurende zeven maanden bouw je met een team van Connectors mee aan een online platform, deel je jouw visie op actualiteiten vanuit historisch besef en werp je een frisse en kritische blik op projecten van Theater Na de Dam. Ben jij de Connector die wij zoeken? We vonden al vijf enthousiaste jongeren die de Theater Na de Dam Connects zijn gestart en die groep willen we nu uitbreiden.