foto: Sanne van Elk

Academie voor Theater & Dans TROIS

Het is 4 mei. Het is een wonderbaarlijke avond waar kunstenaars, liefhebbers en plezanten de hoofdrol spelen. De angstigen zijn verjaard, de leiders zijn volgers en vice versa. Er zijn verhalen vergeten, of zelfs nooit verteld. Er wordt gegeten, gedronken, gedankt. De zon gaat onder, het wordt koud. Het wordt weer 4 mei.

Als choreograaf en theatermaker zoekt Rogier Dasselaar naar een excentrieke verbinding tussen de verschillende expertises van professionals, studenten en amateurs die samenkomen. TROIS omvat een avondvullend programma op 4 mei 2018 in de grote zaal van de Undercurrent, Amsterdam Noord. Het publiek wordt vanaf 19:00 welkom geheten met een biologisch vegetarisch diner. Om 20:00 wordt live verbinding gemaakt naar de Dodenherdenking op Dam, met aansluitend aandacht voor de expositie van verschillende werken die in relatie staan met de Tweede Wereldoorlog. Om 21:00 start de voorstelling TROIS met na afloop een nagesprek met de makers en een borrel.

Op 3 mei is de try-out, aanvang 20:30. Kijk voor meer informatie op de website van MOEVS.

Regie/choreografie Rogier Dasselaar
Productie Noa Tielens
Techniek Michiel Heuveling
Dramaturgie Justin van der Veen
Visual arts Sanne van Elk
Visagie Joanne Mackenzie
Saxofoniste Aukelien Kleinpenning
Locatiebeheer Raymond Kappert
Ticketservice Kim Danner
Videografie Eva Sjerps
Fotografie Petra Schmidt, Aristos Iatrou, Maartje Meesters
Zang Studentenkoor Amsterdam o.l.v. Servaas Schreuders
Cast Anne de Bruin, Annemieke Mooij, Carla Jiménez Estévez, Cecile Herbermann, Geert Gordebeke, Gerard van Beelen, Hildo Bijl, Ilse Pluim, Isabelle Palstra, Janneke Broeders, Judith Holwerda, Kris de Graaf, Lara Nahusuly, Lisa Doolaard, Marieke Broeders, Meis Köster, Mihai Pruna, Mylène Loncq de Jong, Noa Tielens, Rebecca Hemmes, Rosanne Procee, Simon Looijestijn, Stijn de Gooijer

Met dank aan Studentenkoor Amsterdam o.l.v. Servaas Schreuders