Aanmelden voorstelling

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Tijdens Theater Na de Dam spelen jaarlijks gelijktijdig meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

Heb je een voorstelling gemaakt die geprogrammeerd staat op 4 mei, waarvan je denkt dat deze thematisch aansluit bij Theater Na de Dam? Meld de voorstelling dan bij ons aan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt enkele dagen na je inzending bericht van ons mochten er vragen zijn. Hebben we die niet, dan nemen we de voorstelling graag op in ons programma.

Wat maakt een voorstelling geschikt voor Theater Na de Dam?

  • Het gaat om een theatervoorstelling
  • Die inhoudelijk over de Tweede Wereldoorlog gaat
  • De voorstelling speelt (in ieder geval) op 4 mei om 21:00
  • De locatie van de voorstelling is al bekend (wij kunnen helaas niet helpen met het vinden van een locatie)

Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

Op 10 februari 2025 lanceren wij ons programma met een persbericht dus als het programma dan rond is, horen wij het graag vóór die datum. De deadline voor aanmelden van een voorstelling is 8 april 2025 (indien later, vul het formulier toch in, we gaan ons best doen het als nog op te nemen in ons programma).