Steun

WORD VRIEND EN BELEEF THEATER NA DE DAM VAN DICHTBIJ

Vind u het ook zo belangrijk dat de verhalen van de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de bezetting doorverteld blijven worden voor en door de toekomstige generaties, zodat wij als samenleving alert blijven op krachten en machten die onze open samenleving bedreigen?

Sinds de eerste editie in 2010 is Theater Na de Dam ieder jaar gegroeid. Het begon in theaterstraat de Nes in Amsterdam met zeven voorstellingen en nu is het uitgegroeid tot een landelijke theatermanifestatie met ruim 125 voorstellingen waaronder 35 jongerenprojecten, allemaal op 4 mei aansluitend aan de Nationale Dodenherdenking. Ook is er in de afgelopen jaren een educatieve website ontwikkeld voor het onderwijs (ateliervanherinnering.nl), gebaseerd op de vele verhalen van de voorstellingen van de afgelopen jaren.

Vrienden zijn hiervoor van essentieel belang. En daarom richten wij ons tot u. Word Vriend en steun ons als particulier, bedrijf of fonds om zo Theater Na de Dam mogelijk te blijven maken. Steunen kan met verschillende bedragen. We hebben vier varianten waarop dat kan.

Aanmoediger
Met mijn bijdrage help ik met vele anderen om projecten mogelijk te maken.

Steun Theater Na de Dam vanaf € 100,- per jaar en maak nader kennis met een project in uw buurt. Bezoek een repetitie van een jongerenproject of voer een gesprek met een maker van een van onze producties.

Medespeler
Met mijn bijdrage help ik met anderen om Theater Na de Dam op meer plekken in Nederland te kunnen realiseren.

Steun Theater Na de Dam vanaf € 500,- per jaar en ontvang een uitnodiging voor uzelf en een introducé voor de voorstelling in Koninklijk Theater Carré met ontvangst voorafgaand aan de voorstelling. Of kies een andere voorstelling van een van onze nieuwe makers elders in Nederland. Ieder jaar hebben we ongeveer vier eigen producties en ruim dertig jongerenprojecten. U kunt hieruit dan een keuze maken.

Drager
Mijn bijdrage zorgt voor de versteviging van de organisatie van Theater Na de Dam en maakt innovatie en groei mogelijk.

Steun Theater Na de Dam met € 1500,- of meer per jaar en ontvang een uitnodiging voor uzelf en een introducé voor de voorstelling in Koninklijk Theater Carré met ontvangst of een van onze andere voorstellingen. Tevens wordt u uitgenodigd voor onze programma’s gekoppeld aan de Kristallnachtherdenking op 9 november en International Holocaust Remembrance Day op 27 januari samen met een introducé. Ook wordt u uitgenodigd voor een speciale lunch met inhoudelijk programma samen met de andere Vrienden en het team van Theater Na de Dam.

Eenmalige donatie
U kunt ook een eenmalige donatie doen om Theater Na de Dam te helpen deze voorstellingen en projecten mogelijk te maken. Als u zich niet wilt of kunt vastleggen, is een eenmalige gift misschien passend voor u. Elke gift is welkom. Ook voor eenmalige donaties geldt dat ze in sommige gevallen fiscaal voordeel kunnen opleveren.

Stichting Theater Na de Dam
Rekeningnummer: NL02 ABNA 0574 2203 48
Fiscaal nummer (RSIN): 819708999

Indien u geïnteresseerd bent om Vriend te worden, maken we graag met u een afspraak om dit te bespreken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sophie Lambo.

Aftrekbaar
Periodieke schenkingen aan ANBI-instellingen zoals Theater Na de Dam (algemeen nut beogende instelling), zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Met een schenkingsovereenkomst is uw gift voor 125% aftrekbaar. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden. 

Fondsen
Theater Na de Dam wordt al meer dan tien jaar mede mogelijk gemaakt door een groot aantal fondsen en sponsoren. Wij bedanken hen voor hun vertrouwen:

VFonds
4 en 5 mei Amsterdam
Prins Bernhard Cultuurfonds
VSBfonds
Amsterdams Fonds voor de Kunst
Stichting Democratie & Media
Fonds Podiumkunsten