Steun

WORD VRIEND EN BELEEF THEATER NA DE DAM VAN DICHTBIJ

Vindt u het ook zo belangrijk dat de verhalen van de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de bezetting doorverteld blijven worden ook door de toekomstige generaties, zodat wij als samenleving alert blijven op krachten en machten die onze open samenleving bedreigen?

Sinds de eerste editie in 2010 is Theater Na de Dam ieder jaar gegroeid. Het begon in theaterstraat de Nes in Amsterdam met zeven voorstellingen en is nu uitgegroeid tot een landelijke theatermanifestatie met ruim 125 voorstellingen waaronder 35 jongerenprojecten, allemaal op 4 mei aansluitend aan de Nationale Dodenherdenking. 

Vrienden zijn hiervoor van essentieel belang. En daarom richten wij ons tot u. Word Vriend en steun ons als particulier, bedrijf of fonds om zo Theater Na de Dam mogelijk te blijven maken. Steunen kan met verschillende bedragen. We hebben drie varianten waarop dat kan.

Aanmoediger

Met mijn bijdrage help ik met vele anderen om projecten mogelijk te maken. 

Steun Theater Na de Dam vanaf € 100,- per jaar en krijg een uitnodiging voor de borrel na afloop van de voorstelling op 4 mei in Koninklijk Theater Carré. Tevens bent u in de gelegenheid om als eerste kaarten te bestellen voor Carré zodat u altijd verzekerd bent van een plek.

Medespeler

Met mijn bijdrage help ik met anderen om Theater Na de Dam op meer plekken in Nederland te kunnen realiseren. 

Steun Theater Na de Dam vanaf € 500,- per jaar en ontvang een uitnodiging voor uzelf en een introducé voor de voorstelling in Koninklijk Theater Carré met ontvangst voorafgaand aan de voorstelling en borrel na afloop. Tevens wordt u uitgenodigd voor ons programma gekoppeld aan de Kristallnachtherdenking op 9 november samen met een introducé.

Drager

Mijn bijdrage zorgt voor de versteviging van de organisatie van Theater Na de Dam en maakt innovatie en groei mogelijk. 

Steun Theater Na de Dam vanaf € 1500,- per jaar en ontvang een uitnodiging voor uzelf en een introducé voor de voorstelling in Koninklijk Theater Carré met ontvangst voorafgaand aan de voorstelling en borrel na afloop. Tevens wordt u uitgenodigd voor ons programma gekoppeld aan de Kristallnachtherdenking op 9 november samen met een introducé. Ook wordt u uitgenodigd voor een speciale lunch met inhoudelijk programma samen met de andere Vrienden en het team en bestuur van Theater Na de Dam.

Indien u geïnteresseerd bent om Vriend te worden met een van bovenstaande drie varianten, maken we graag met u een afspraak om dit te bespreken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sophie Lambo

Aftrekbaar
Periodieke schenkingen aan ANBI-instellingen zoals Theater Na de Dam (algemeen nut beogende instelling), zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Met een schenkingsovereenkomst is uw gift voor 125% aftrekbaar. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden. 

Eenmalige donatie
U kunt ook met een eenmalige donatie Theater Na de Dam helpen deze voorstellingen en projecten mogelijk te maken. Als u zich niet wilt of kunt vastleggen, is een eenmalige gift misschien passend voor u. Elke gift is welkom. Ook voor eenmalige donaties geldt dat ze in sommige gevallen fiscaal voordeel kunnen opleveren.

Stichting Theater Na de Dam
Rekeningnummer: NL02 ABNA 0574 2203 48
Fiscaal nummer (RSIN): 819708999

Fondsen
Theater Na de Dam wordt al meer dan tien jaar mede mogelijk gemaakt door een groot aantal fondsen en sponsoren. Wij bedanken hen voor hun vertrouwen:

VFonds
4 en 5 mei Amsterdam
Prins Bernhard Cultuurfonds
VSBfonds
Amsterdams Fonds voor de Kunst
Stichting Democratie & Media
Fonds Podiumkunsten