Theater Na de Dam | TelefoonTheater

Jeugdtheaterschool Utrecht merkt dat veel jongeren vol zitten met creativiteit maar die op dit moment nergens kwijt kunnen. Tijdens TelefoonTheater staat de kracht van het verhaal centraal. Jeugdtheaterschool Utrecht biedt jongeren ondersteuning bij het ontwikkelen van hun eigen monoloog: Hoe breng je tekst krachtig over met alleen het gebruik van je stem? Hoe dramatiseer je een idee en zorg je dat het een heldere tekst blijft? Het publiek luistert aan de andere kant van de lijn naar wat deze jongeren te vertellen hebben.
Speciaal voor Theater Na de Dam schrijven vijf jongeren een nieuwe monoloog die over de Tweede Wereldoorlog en of herdenken gaat. Ben jij het luisterend oor?

De monologen worden in tijdsloten gespeeld. Je koopt een ticket voor een bepaald tijdslot. Vanaf 20.15 is er elke 10 minuten een nieuw tijdslot. Bij aanvang van jouw gekozen tijdslot word je gebeld door een anoniem nummer. Dit is van een van de deelnemende jongeren die klaar is om zijn of haar monoloog voor jou te spelen. Je krijgt 1 monoloog op het opgegeven nummer te horen. Wil je verschillende monologen horen, koop dan kaartjes voor verschillende tijdslots.