Gezocht: vrijwilligers

Gezocht: vrijwilligers Theater Na de Dam op 4 mei 2023 in Amsterdam

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Elk jaar spelen gelijktijdig meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

Editie 2023
Ook voor de editie van 2023 zijn we weer een uiteenlopend programma aan het maken. In Amsterdam staan er ongeveer 30 voorstellingen op het programma, onder andere Waar wij voor strijden in Carré, met Jacob Derwig in de hoofdrol. Mimetheatergroep Bambie maakt de beeldende voorstelling De beschieting op de Dam (in Frascati Theater)over die gebeurtenis op 7 mei 1945. En in Artis is een bijzondere locatievoorstelling Duif in Artis, die via verschillende perspectieven het vrijwel onbekende oorlogsverleden van deze dierentuin belicht. Een programma waar we vol verwachting naar uit kijken! Bekijk hier het programma van Theater Na de Dam voor zover bekend. Op 10 april lanceren wij ons complete programma voor 4 mei 2023.

Wij zoeken vrijwilligers
Op deze avond is hulp onmisbaar. Theater Na de Dam zoekt daarom vrijwilligers die het gezicht willen zijn van Theater Na de Dam in de Amsterdamse theaters, ons publiek welkom willen heten en na afloop het publiek willen vragen iets te schrijven in ons gastenboek en of ze op de hoogte willen blijven van ons programma via de nieuwsbrief. Vrijwilligers ontvangen een vrijkaart voor de voorstelling in het theater waar ze die avond ingeroosterd zijn.

Ben of ken jij iemand die dit leuk zou vinden? Meld je dan aan via dit formulier. Opgeven kan alleen of als duo. Als je je als duo opgeeft, dan roosteren we je uiteraard in bij dezelfde locatie. Stuur het vooral door binnen je eigen netwerk.