Gezocht: vrijwilligers

Gezocht: vrijwilligers Theater Na de Dam op 4 mei 2024 in Amsterdam

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Elk jaar spelen gelijktijdig meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

Editie 2024
Ook voor de editie van 2024 zijn we weer een uiteenlopend programma aan het maken. In Amsterdam staan er ongeveer 30 voorstellingen op het programma, onder andere Schuldig landschap in Carré, met Malou Gorter in de hoofdrol. Gonny Gaakeer met Stuk Stoppelman over de Amsterdamse, Joodse arts Marie Stoppelman (in De Balie en de Thomas)die alles gaf, koste wat het kost, om levens van kinderen te redden. Roziena Salihu & Momo Samwel in Frascati met een intrigerend verhaal waarin een journalist, verzetsheld en voormalig medewerker van een verzetskrant, verstrikt raakt in het verleden. En Indo Go Home van Nicole Vervloed wordt hernomen bij Podium Mozaïek. Een programma waar we vol verwachting naar uit kijken! Bekijk hier het programma van Theater Na de Dam voor zover bekend. Op 10 april lanceren wij ons complete programma voor 4 mei 2024.

Wij zoeken vrijwilligers
Op deze avond is hulp onmisbaar. Theater Na de Dam zoekt daarom vrijwilligers die het gezicht willen zijn van Theater Na de Dam in de Amsterdamse theaters, ons publiek welkom willen heten en na afloop het publiek willen vragen iets te schrijven in ons gastenboek en of ze op de hoogte willen blijven van ons programma via de nieuwsbrief. Vrijwilligers ontvangen een vrijkaart voor de voorstelling in het theater waar ze die avond ingeroosterd zijn.

Ben of ken jij iemand die dit leuk zou vinden? Meld je dan aan via dit formulier. Opgeven kan alleen of als duo. Als je je als duo opgeeft, dan roosteren we je uiteraard in bij dezelfde locatie. Stuur het vooral door binnen je eigen netwerk.