Perron 1

De Vrouwen van Wanten

Genre: Jongerenvoorstelling

Duur: 1,5 uur

Geschikt voor: 10+

Familievoorstelling waarin jongeren oorlog de wereld uit helpen Familievoorstelling (10+)

Hoe bijzonder is het eigenlijk dat we in Nederland al 73 jaar in vrijheid leven? We hopen allemaal geen oorlog mee te maken en staan daarom ieder jaar op 4 mei twee minuten stil om de slachtoffers uit oorlogssituaties te herdenken. Maar wat doen die twee stille minuten nu écht?

Op perron 1, in het oude stationsgebouw in Roosendaal, nemen 15 jongeren je mee op een missie: de oorlog de wereld uit helpen. Door middel van zang, dans, en spel laten zij zien op hoeveel manieren mensen met elkaar in strijd zijn. En onderzoeken zij hoe strijdlustigheid de wereld mooier kan maken. Om dit verhaal kun je niet heen, zelfs de treinreiziger niet.

Reis op perron 1 mee naar het verleden en denk mee over een kleurrijke toekomst. Sluit jij je aan bij de massa of durf je er pal tegenover te gaan staan? Ervaar het zelf tijdens het interactieve deel waarmee deze bijzondere locatievoorstelling wordt afgesloten.

Credits

Spelers: Helena de Bont, Nemo Schillemans, Amber Schuch, Brent de Kraa, Floor Verbiest, Benthe Leenaerts, Mette Leenaerts, Tessa van Katsk, Rick van den Nieuwenhuijzen, Kris van der Velden, Angelina Schouwenaars, Bente van Oers, Lotte Dekker, Lonneke Stolwerk Igor

Makers: Martine van Leengoed, Romy Rockx en Sofie Habets

Zakelijke leiding: Hit Me Productions / Diana Roos

Met dank aan: Cultuur Compaan, Nederlandse Spoorwegen, Theaterhuis Tiuri, Lotte Eppings, Gemeente Roosendaal

Deze voorstelling heeft eerder gespeeld op

Datum Stad Locatie
04 mei 2019 Roosendaal Oud Stationsgebouw

Reageren is uitgeschakeld.