Schuilstorm

Muziektheater De Plaats

Genre: Jongerenvoorstelling

Een aantal jongeren hangt wekelijks rond in een kerk waar de deur altijd openstaat. Ze hebben het over niks belangrijks; ze zijn gewoon samen. Dan stormt er een vreemdeling de kerk binnen. Is hij op de vlucht? Is hij te vertrouwen? Hortend en stotend komt er een verhaal op gang over oorlog, wanhoop en vriendschap. Een belangrijk verhaal waardoor de verhoudingen in de vriendengroep op scherp komen te staan.

Schuilstorm is een montagevoorstelling in de Waalse Kerk van Arnhem, geïnspireerd op de geschiedenis van deze plek en de getuigenissen van enkele bijzondere Arnhemmers over hun belevenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In het kader van de mei-herdenking speelt De Plaats behalve de voorstelling Schuilplek ook de voorstelling Anne Frank (8+). Een indringend gespeelde monoloog op basis van de beroemde dagboeken. 1 t/m 4 mei, De Transformatie-Plaats.

Speelt ook op 3 mei om 19.00 & 21.00 uur

Spelers: Mathilde den Draak, Imme Scheffer, Fee Schellekens, Denise Pippel, Mila Merkx, Louise Hooijmans, Floor van Orschot, Elian van Leeuwen, Kato Dekkers
Regie: Nicole Vervloed
Regie-assistent: Nina Wesselink
Met dank aan: Bob Bakkenes, Marijke Koch, Bob Haikes, Joop Wigerink, Rob Broekman, Lourens Kruizinga (ooggetuigen)

Deze voorstelling heeft eerder gespeeld op

Datum Stad Locatie
04 mei 2017 Arnhem Waalse Kerk

Reageren is uitgeschakeld.