Wat laat je achter wat neem je mee

PS|jong

Genre: Jongerenvoorstelling

We pakken onze koffers en gaan. Onze bestemming? De toekomst. Benieuwd wat we meenemen? Kom maar kijken.

PS|jong maakt een theaterroute over wat je meeneemt in je leven. Over wat je achterlaat als je vertrekt en wat je inpakt voor onderweg. In Wat laat je achter wat neem je mee voeren 11 jongeren je langs de koffers van het monument Bagage van Ram Katzir. Onderweg vullen zij hun koffers met verhalen, muziek, herinneringen en dromen.

Het jongerengezelschap van PS|theater maakt en speelt Wat laat je achter wat neem je mee als onderdeel van Theater Na de Dam; de landelijke theatermanifestatie in het kader van de Nationale Dodenherdenking. Op 4 mei om 21.00uur spelen door heel het land voorstellingen die gerelateerd zijn aan de periode van de TweedeWereldoorlog, waaronder 25 jongerenprojecten.

Voor Wat laat je achter wat neem je mee ging PS|jong in gesprek met de jongeren van toen, over de toe- komst waar zij van droomden en wat zij wensen voor de jongeren van nu.

Speelt ook op 5 mei om 16:00 & 21:00 uur  en op 6 mei om 21:00 uur

Regie: Jacqueline Boot
Spelers PS|jong: Iris Brouwer, Nikita Gongar, Lisa Janssen, Lela Kwakernaak, Fieke Mansvelder, Pepijn Rietvelt, Cato Rodenhuis, Sieb Scherpbier, Marjolein Starreveld, Lisa Wachtmeester en Maaike Zijdenbos
Met dank aan: Old School, Tijs Huys, Rian Evers en PS|theater

Leiden-beeldmerk1 FPK-logo Logo fonds1818

Deze voorstelling heeft eerder gespeeld op

Datum Stad Locatie
04 mei 2017 Leiden

Reageren is uitgeschakeld.