Daar sta ik

Warning: Undefined variable $voorstellingen in /var/www/vhosts/theaternadedam.nl/webspace/httpdocs/theaternadedam.nl/wpfiles/wp-content/themes/tndd2022/single-voorstelling.php on line 85 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /var/www/vhosts/theaternadedam.nl/webspace/httpdocs/theaternadedam.nl/wpfiles/wp-content/themes/tndd2022/functions.php on line 353 Warning: Undefined array key 0 in /var/www/vhosts/theaternadedam.nl/webspace/httpdocs/theaternadedam.nl/wpfiles/wp-content/themes/tndd2022/single-voorstelling.php on line 124 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/theaternadedam.nl/webspace/httpdocs/theaternadedam.nl/wpfiles/wp-content/themes/tndd2022/single-voorstelling.php on line 125

Kamp Amersfoort

Genre: Jongerenvoorstelling, Locatietheater

Geschikt voor: 12-18 jaar, Volwassenen

Deze voorstelling heeft eerder gespeeld op

Datum Stad Locatie
05 mei 2022 Amersfoort Kamp Amersfoort
04 mei 2022 Amersfoort Kamp Amersfoort
04 mei 2022 Amersfoort Kamp Amersfoort
04 mei 2022 Amersfoort Kamp Amersfoort

Jongeren uit Amersfoort verdiepten zich onder leiding van theatermakers Julia Spoelstra en Maike Pijnappel in de geschiedenis van Amersfoort ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Zij spraken met ouderen over hoe het was jong te zijn in oorlogstijd. Deze gesprekken, vol herinneringen en verhalen, vormen samen met ander bronmateriaal de basis van de voorstelling Daar sta ik.

Tijdens de dertiende editie van Theater Na de Dam zetten bijna 400 jongeren in 33 projecten door heel Nederland zich in om ook dit jaar 4 mei van extra betekenis te voorzien. Van Sittard tot Groningen en van Leiden tot Enschede klinken voor even de stemmen van toen in het nu.

Reageer