Nacht Na de Dam

Theater Na de Dam & ITA

Genre: Gesprek, debat, Muziek, Poëzie, Theater

Duur: 105 minuten

Geschikt voor: Volwassenen

Tijdens Nacht Na de Dam komen publiek en theatermakers uit alle hoeken van de stad bij Internationaal Theater Amsterdam samen om elkaar te ontmoeten en na te praten aan de hand van de verschillende optredens.

Ook dit jaar is ITA de plek voor theatermakers en publiek om, na afloop van de voorstellingen in het kader van Theater Na de Dam, samen de bijzondere overgang van 4 naar 5 mei te ervaren. Op het toneel van de Grote Zaal rollen we in een intieme setting een programma uit vanaf 23.00 uur.

Het programma bestaat uit de live uitzending van Vuur van de Vrijheid en verschillende live optredens en voordrachten, onder andere Gonny Gaakeer, Nicole Vervloed en de cast van Pianostemmen. Onder andere door de Nachtresidenten van het Amsterdams 4 en 5 mei comite: Adriaan van Dis, Hajar Fargan en Brian Elstak.

Programma
vanaf 22.30 inloop
22:50 – 23:15 Muziek, Welkom door Jaïr Stranders, Nicole Vervloed met tekst uit Indo Go Home, cast Pianostemmen met scène uit Pianostemmen
23:15 – 00:15 Uitzending Vuur van de Vrijheid
00:05 – 00:45 Muziek, Nachtresident Adriaan van Dis, Gonny Gaakeer en Floris van der Vlugt met scène uit Stuk Stoppelman, Video van nachtresident Brian Elstak, Nachtresident Hajar Fargan

Foto’s: Nacht Na de Dam 2023 (© Simon Schoo)

Live optredens, voordrachten: Gonny Gaakeer, Floris van der Vlugt, Nicole Vervloed, de cast van Pianostemmen.
Nachtresidenten van 4 en 5 mei Amsterdam: Adriaan van Dis, Hajar Fargan, Brian Elstak.
Redactie: Anne Lotte Heijink, Jair Stranders, Patricia Anthea Oldenhave

Deze voorstelling heeft eerder gespeeld op

Datum Stad Locatie
04 mei 2024 Amsterdam Internationaal Theater Amsterdam

Reageer